– Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Pakraca za 2020. godinu i Strategije upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Pakraca za razdoblje od 2019. do 2025.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju prijedloga:

  • Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Pakraca za 2020. godinu.
  • Strategija upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Pakraca za razdoblje od 2019. do 2025. godine.

Svrha savjetovanja je prikupljanje informacija o interesima, stavovima i prijedlozima zainteresirane javnosti kako bi se podigla razina razumijevanja i prihvaćanja novih akata i drugih dokumenata, ali i radi uočavanja slabosti i negativnih učinaka predloženog. Predstavnicima zainteresirane javnosti, organizacijama civilnog društva, nevladinim, neprofitnim organizacijama, savjetovanje predstavlja priliku da svojim znanjem, iskustvom i stručnošću utječu na predloženi akt ili drugi dokument u ime skupina i interesa koje zastupaju.

Savjetovanje za prijedlog Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Pakraca za 2020. godinu moguće je pronaći OVDJE.

Savjetovanje za prijedlog Strategiju upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Pakraca za razdoblje od 2019. do 2025. godine. moguće je pronaći OVDJE.

Savjetovanje je otvoreno do: 27.03.2020.

 

 

Back to top
X
Skip to content