Izjava o zaštiti privatnosti i sigurnosti osobnih podataka na internet stranicama Grada Pakraca - Grad Pakrac

Grad Pakrac posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka posjetitelja naših web stranica. U cilju uspostave adekvatnog procesa zaštite i upravljanja osobnim podacima u skladu s Uredbom Grad Pakrac usvojio je politiku zaštite osobnih podataka.

Sukladno odredbama Uredbe 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. g. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka – Opća uredba o zaštiti podataka – GDPR (General Data Protection Regulation), osobni podaci su oni podaci koji mogu vas identificirati, kao što su ime i prezime, telefonski broj ili email adresa (u nastavku teksta: osobni podaci).

Pregledavanje naše internetske stanice anonimno je te se ne prikupljaju podaci koji bi omogućili vašu osobnu identifikaciju.

Vaše osobne podatke kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj, prikupljamo putem naše stranice isključivo na vaš zahtjev i uz vašu prethodnu suglasnost. Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se upisani osobni podaci upotrebljavaju isključivo u svrhu za koju su dani.

Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi je se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija kolačića (cookies) spremiti na vaše računalo ili mobilni uređaj.

Više od 95% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne prethodno zatražiti pristanak korisnika.

Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Isključivanjem kolačića ne dopuštate pohranjivanje istih na vlastitom računalu ili mobilnom uređaju.

 

 

Back to top
Skip to content