Poziv na radionicu “Primjena ZUP-a u praksi” u Pakracu

Državna škola za javnu upravu poziva na radionicu „Primjena ZUP-a u praksi“ koja će se održati  6.-7. prosinca 2018. od 9 do 16:30 u Gradskoj vijećnici, Trg bana Josipa Jelačića 18, II. kat, Pakrac.

Polaznici radionice će kroz predavanja i vježbe ostvariti kreativnu razmjenu znanja, razmišljanja i iskustava radi pravilnijeg provođenja postupka, a što je preduvjet za izradu zakonitih odluka. Ciljevi radionice su pregledom zakona razraditi postupak i pojasniti pojedine situacije u postupanju te aktivnim vježbama i uz postavljanja pitanja tijekom cijele radionice upoznati polaznike s praktičnim rješenjima potrebnim za što učinkovitiji i kvalitetan rad u primjeni ovog zakona.

Na radionici može sudjelovati 20 polaznika, a namijenjena je svim službenicima s područja Požeško-slavonske županije čiji je svakodnevni posao provedba Zakona o općem upravnom postupku. Za pohađanje radionice nema kotizacije.

Također mole da svoj dolazak potvrdite prijavom na internetskoj stranici Škole najkasnije do ponedjeljka, 3. prosinca 2018. godine, do 12  satiPopisi polaznika programa Škole sastavljaju se prema ciljnoj skupini navedenoj uz opis svakog programa, redoslijedu zaprimanja valjanih prijava te kriteriju ravnomjerne zastupljenosti institucija prijavljenih službenika.  

Programi se prijavljuju na sljedeći način:

1. ako ga još nemate, otvaranjem korisničkog profila u našem informacijskom sustavu klikom na ikonu „Prijava“ u gornjem desnom uglu stranice www.dsju.hr i odabirom opcije „Niste registrirani?“

Ovime ste otvorili svoj korisnički profil putem kojeg se, unosom e-maila i zaporke, možete prijavljivati i na druge radionice u organizaciji Škole, ovisno o ciljnoj grupi navedenoj uz opis radionice.

2. klikom na ikonu „prijavi se“ koja se nalazi uz opis radionice “Primjena ZUP-a u praksi“ – opis možete pronaći u rasporedu (https://www.dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list/category/show_all/06-12-2018) ili klikom na 6. prosinca 2018. u kalendaru koji se nalazi u desnom gornjem uglu naslovne stranice www.dsju.hr

3. popunjeni obrazac prijavnice potrebno je printati te skeniran ili fotografiran s potpisom nadređene osobe učitati u naš informacijski sustav putem svog korisničkog profila

  • klikom na poveznicu „Povijest pohađanja“ u Vašem korisničkom profilu otvara se popis radionica za koje ste iskazali interes popunjavanjem računalnog obrasca prijavnice
  • kako biste učitali potpisanu prijavnicu za pojedini program, potrebno je kliknuti na ikonu za detalje  () koja se nalazi uz naziv svakog programa u Vašoj povijesti pohađanja – u desnom dijelu ekrana pojavit će se ikona za učitavanje.

Učitavanjem prijavnice završili ste postupak prijave na program te će Vam po isteku roka za prijave e-mailom generiranim iz našeg informacijskog sustava biti potvrđeno sudjelovanje. Na radionicu je potrebno ponijeti korisničko ime i zaporku koje ste postavili prilikom otvaranja svog korisničkog profila kako biste na radionici ulogiravanjem u sustav mogli potvrditi svoju prisutnost na temelju čega se izdaju potvrde o pohađanju programa.

Detaljne upute o postupku prijave možete pronaći na http://www.dsju.hr/official-documents/DSJU_upute_brosura.pdf.  

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, slobodno se obratite telefonom na 01 4802 213 ili e-mailom na adresu aleksandra.p.bosanac@dsju.hr.

Website: