Otvorenje pakračkog Vau parka

Provedba projekta „Vau park“ Osnovne glazbene škole Pakrac, koji je INA odabrala za sufinanciranje kroz natječaj Ina Zeleni pojas 2018., primakla se kraju.

Stoga pozivamo sve zainteresirane, zajedno s njihovim kućnim ljubimcima, da nam se pridruže na završnoj svečanosti otvorenja „Vau parka“ u četvrtak, 13. prosinca 2018. godine, s početkom u 10:30 sati kod Vatrogasnog doma DVD-a Pakrac.

Protiv eventualne loše prognoze i hladnog vremena borit ćemo se toplim napitcima i keksićima (čak i za uzvanike četveronošce), a za prigodan program otvorenja pobrinut će se polaznici naše škole i Dječjeg vrtića Maslačak čiji nastup je predviđen na platou Vatrogasnog doma DVD-a Pakrac.

“Vau park“ je zamišljen kao mjesto za kućne ljubimce i njihove vlasnike za druženje, edukaciju i razmjenu informacija, a ponajprije istrčavanje pasa koji su u stanovima.

Mjesto je to organiziranja predavanja na temu bolesti pasa, udomljavanja pasa iz skloništa  “Bučje”, edukacije djece iz vrtića, osnovne i glazbene škole i slično.  

Park će se nadograđivati raznim novim agility spravama, najbolje  ekološki prihvatljive, te sadnjom grmlja i cvijeća, uvođenje pitke vode i rasvjete.

Pripreme sprava za pseći poligon

Za sada na poligonu imamo tzv. slalom, most i tunel  za igru pasa, 2 klupe za sjedenje, 2 koša za pseći izmet, jedan obični  koš, 6 većih i 5 manjih stabala koji će raditi hlad potreban i psima i  njihovim vlasnicima.

Na ulazu u park je postavljena ploča sa Pravilima ponašanja, te Info ploča sa obavijesti vlasnicima po pitanju  njihovih obveza, a kasnije će se tamo objavljivati i razne informacije  važne za vlasnike pasa, poput Odluka Grada Pakraca o uvjetima i načinu  držanja kućnih ljubimaca i način postupanja s napuštenim i izgubljenim   životinjama (očekuje se nova gradska Odluka) i slično.

Radujemo se Vašem dolasku! Vau-vau!

#INAZelenipojas #INAHrvatska

Website: