Poziv udrugama na drugu Zoom radionicu: Spahijski podrum - Grad Pakrac

Grad Pakrac u suradnji s Požeško-slavonskom županijom i partnerima Grad Pleternica, Požeško-slavonska županija, Muzej grada Pakraca, Gradska knjižnica Pakrac, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije i Javna ustanova Pleternica uz tehničku pomoć Regionalnog koordinatora razvoja Požeško-slavonske županije pokreće projekt razvoja Svijeta graševine kao destinacije vinskog i kulturnog turizma.

Tvrtka Muze d.o.o. za savjetovanje i upravljanje u kulturi i turizmu ugovorena je za izradu strateške i upravljačke dokumentacije za razvoj i upravljanje Spahijskim podrumom, što podrazumijeva Plan upravljanja i akcijski plan za Spahijski podrum, Plan razvoja cjelovitog godišnjeg programa Spahijskog podruma i Plan razvoja predavanja, stručnih i znanstvenih skupova Spahijskog podruma.                                                                                         

Ovim putem  pozivamo sve udruge i KUD-ove s područja Grada Pakraca, kao važne dionike kreiranja koncepta Svijeta graševine i oživljavanja našeg Spahijskog podruma, na                                         

Drugu Zoom radionicu

28. travnja 2021. (srijeda) u 10:00 sati

Trajanje radionice: 2 sata

Program:

  1. Uvod – 10 min
  2. Radionica o našim ljudima – korisnicima – 100 min
  3. Zaključci – 10 min

S obzirom na epidemiološku situaciju i na rizike koje nosi boravak veće grupe ljudi u zatvorenim prostorima, dio će se naših zajedničkih aktivnosti morati odvijati putem Internet platforme Zoom.

Kao važnog dionika u procesu izrade ovoga projekta kulturne baštine, molimo Vas da se sastanku odazovete te svoj dolazak obavezno potvrdite na adresu elektronske pošte zrna.garaca@pakrac.hr ili na broj telefona 091 60 45 907.

Radne listiće poslat ćemo Vam dva sata prije početka radionice na Vašu email adresu!

LINK NA ZOOM SASTANAK:

Muze d.o.o. is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Spahijski podrum – radionica – Naši ljudi

Time: Apr 28, 2021 10:00 AM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85737133990?pwd=R0l4Y0Y5MjFhWFppekhYejh4ajMvZz09

Meeting ID: 857 3713 3990

Passcode: 584454

 

 

Back to top
Skip to content