Javni poziv za predlaganje programa/projekata za Program javnih potreba u sportu Požeško-slavonske županije u 2024. godini - Grad Pakrac


Požeško-slavonska županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa/projekata za Program javnih potreba u sportu Požeško-slavonske županije u 2024. godini.

Prihvatljivim troškovima za financiranje ovim Pozivom podrazumijevaju se troškovi koji su neposredno vezani uz provedbu pojedinih aktivnosti predloženog Programa, kao što su:

  • Sportska zajednica PSŽ: materijalni i administrativni troškovi; usluge vezane uz zdravstvenu zaštitu sportaša.
  • Granski savezi, članice SZ PSŽ: materijalni i administrativni troškovi; troškovi organizacije natjecanja sportskih klubova; troškovi vezani uz Programe Školskog sportskog saveza i obavljanje osnovne djelatnosti.
  • Članice Sportske zajednice PSŽ (sportski klubovi) koje su u sustavu natjecanja: materijalni i administrativni poslovi/ obavljanje osnovne djelatnosti.

Prijave se dostavljaju:

a) elektroničkim putem na e – mail adresu: zajednica@pszupanija.hr
b) u papirnatom obliku osobno ili poštom na adresu: Sportska zajednica Požeško-slavonske županije, Županijska 7, 34 000 Požega, s naznakom „Prijava za predlaganje programa/projekata za Program javnih potreba u sportu Požeško-slavonske županije u 2024.“

Rok za podnošenje prijava je do 11. studenog 2023. godine

Više informacija dostupno na linku: https://www.pszupanija.hr/…/305-sportska-zajednica.html

 

 

Back to top
Skip to content