Dodjela božićnice umirovljenicima - Grad Pakrac

Gradonačelnica Grada Pakraca, Anamarija Blažević, donijela je Odluku o dodjeli božićnice umirovljenicima u iznosu od 150,00 kuna. Pravo na isplatu božićnice stječu umirovljenici koji imaju prebivalište i borave na području Grada Pakraca i čija mjesečna mirovina ne prelazi 1.700,00 kuna.  Isplata, kao i samo podnošenje zahtjeva ove godine, radi epidemioloških mjera i ograničenja provest će se korištenjem nekoliko metoda kako bismo svim umirovljenicima omogućili pravo.

Umirovljenicima koji su 2020. godine primili božićnicu Grada Pakraca na svoj tekući račun, ovogodišnja božićnica će biti isplaćena do 01.12.2021. na tekući račun te isti NE MORAJU podnositi zahtjev,

Umirovljenici koji su 2020. godine primili božićnicu Grada Pakraca iz sredstava blagajne – u gotovini, jer nemaju račun, primit će poziv poštom za preuzimanje božićnice i NE MORAJU podnositi zahtjev.

SVE PROMJENE (adresa, račun, iznos mirovine i sl)
molimo javiti na broj 411 080 (lokal 21) do 01.12.2021.

Umirovljenici koji 2020. NISU primili božićnicu, a na istu ostvaruju pravo (do 1700,00 kn, žive na području Grada Pakraca)  mogu svoje pravo ostvariti popunjavanjem obrasca što mogu učiniti;

1) ONLINE – ispunjeni objavljeni obrazac i dokaze (potvrdu o mirovini, tekući račun, osobno iskaznicu) skenirati te poslati na mail: dubravka.spancic@pakrac.hr od koje će primiti potvrdu o primljenom zahtjevu.

Svjesni smo da velik dio umirovljenika nije u mogućnosti podnijeti zahtjev online u nadi da dio može koristiti vještine rodbine, susjeda i prijatelja. U protivnom ostaju i sljedeće mogućnosti:

2) u gradskoj upravi, Trg bana J. Jelačića 18 u Pakracu;

a) ako imaju EU digitalne COVID potvrde – svakim radnim danom od 8 – 11 sati u uredu broj 128 gradske uprave (zgrada gradske uprave, prvi kat desno)
b) ukoliko nemaju EU digitalne COVID potvrde;
utorkom i četvrtkom od 12-13 sati na ulazu u zgradu gradske uprave

Svi umirovljenici koji podnose zahtjev dužni su ponijeti osobnu iskaznicu, odrezak/potvrdu o mirovini isplaćenoj za mjesec rujan 2021. godine (potvrda iz banke ili odrezak kojega donosi poštar) ikarticu tekućeg računa te ispuniti obrazac.

Također ističemo da je ulazak u zgradu gradske uprave, osim posjedovanja EU digitalne COVID potvrde, moguć uz obvezno korištenje zaštitne maske.

Umirovljenici svoje pravo mogu iskoristiti do 20. prosinca 2021. godine.

Za sve dodatne informacije 034 411 080, lokal 21 ili dubravka.spancic@pakrac.com

OBRAZAC

 

 

Back to top
Skip to content