STOŽER CZ GRADA PAKRACA Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika smještajnih jedinica za zbrinjavanje ukrajinskih izbjeglica - Grad Pakrac

DCIM100MEDIADJI_0023.JPG
org c1f201494fe78e69 1555764952000 1 001 960x500 1

Stožer civilne zaštite grada Pakraca poziva sve građane s područja Grada Pakraca koji su u mogućnosti pružiti smještaj ukrajinskim izbjeglicama da svoje slobodne stambene jedinice prijave za pregled stambenih jedinica, te istovremeno pozivaju vlasnike istih koji su po načelu solidarnosti već ustupili smještaj na korištenje raseljenim osobama iz Ukrajine, da prijave pošalju poštom na adresu:

Stožer civilne zaštite Grada Pakraca
Trg bana Josipa Jelačića 18
34 550 Pakrac

ili donesu osobno na navedenu adresu, ured broj 102, svakim radnim danom od 7 do 15 sati. Predaja prijave moguća je putem emaila na adresu civilnazastita@pakrac.hr.

Dokumentacija koju je potrebno dostaviti Stožeru civilne zaštite Grada Pakraca za prijavu pregleda stambenih jedinica je sljedeća:

1. Dokaz o vlasništvu stambene jedinice

2. Obrazac Ponude smještaja (nalazi se u prilogu Obavijesti, a moguće ga je i podići svakim radnim danom na gore navedenoj adresi od 7 do 15 sati u uredu broj 102).

Nakon prijave za pregled stambenih jedinica, Stožer CZ Grada Pakraca izlazi u neposredni nadzor ponuđene stambene jedinice radi utvrđivanja vjerodostojnosti ponude, te nakon toga izdaje potvrdu o nadzoru stambene jedinice koju dostavlja ponuditelju.

Nakon ishođenja potvrde da stambena jedinica ispunjava uvjete potrebno je dostaviti:  1. Obrazac za prijavu, 2. Potvrdu stožera civilne zaštite Grada Pakraca i 3. Dokaz o vlasništvu.

Vlasnici spomenute dokumente šalju na adresu Ravnateljstvo civilne zaštite RH, Nehajska 5, 10 000 Zagreb ili na email: pojedinacni.smjestaj@mup.hr. Nakon podnesene prijave vlasnici čekaju poziv za potpisivanje ugovora i smještaj izbjeglih osoba iz Ukrajine u stambenu jedinicu.

Sva pitanja vezana za navedeno možete uputiti putem emaila na adresu civilnazastita@pakrac.hr ili nazvati na broj 034/411-080.

PRIJAVNI OBRAZAC

Više na stranici Ravnateljstva civilne zaštite RH na linku: https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

 

 

Back to top
Skip to content