pakrac.popravimo.hr: Prijava komunalnih problema - Grad Pakrac


Dragi sugrađani,

želimo vas obavijestiti o novom sustavu za prijavu komunalnih problema u našem gradu.

Od 1.1.2024. godine, Grad Pakrac je dosadašnju platformu za prijave komunalnih nereda zamijenio novom, Popravimo.hr, kako bismo zajedno još efikasnije rješavali komunalne probleme, unaprijedili brigu o okolišu i čistoći našeg grada.

Popravimo.hr omogućuje jednostavno prijavljivanje komunalnih nereda putem mobilne aplikacije, ali i putem web stranice na adresi pakrac.popravimo.hr.

Bez obzira koristite li mobilnu aplikaciju ili web stranicu, imat ćete mogućnosti prijave te uvid u status rješavanja prijava.

Nova platforma omogućuje vam:

  1. Jednostavnu prijavu: U samo nekoliko koraka možete prijaviti komunalni problem s detaljnim opisom ili priloženom fotografijom.
  2. Preglednost i transparentnost: Svi korisnici aplikacije ili web stranice mogu pratiti stanje svojih prijava te imati uvid u postupak rješavanja problema.
  3. Anonimnost po vašoj želji: Možete odabrati želite li prijaviti problem anonimno ili s kontakt informacijama kako biste pratili rješavanje prijave.

Ova promjena ima za cilj olakšati proces prijave komunalnih problema, te omogućiti brže i učinkovitije rješavanje istih. Primjer, korištenjem web stranice na adresi pakrac.popravimo.hr, na karti je moguće uključiti u katalogu slojeva prikaz “Rasvjetna mjesta”, te na jednostavan način locirati točno ono rasvjetno mjesto za koje se želi prijaviti kvar.

Važno je da se uz svaku prijavu priloži fotografija, koja će osim ukazivanja na problem, u sustavu koristiti kao geolokacija samog problema.

Vaša suradnja je ključna u očuvanju našeg okoliša i čistoće grada. Hvala vam što brinete o našem zajedničkom prostoru i što doprinosite stvaranju ugodnijeg okruženja za sve nas.

QR kod za preuzimanje aplikacije Popravimo.hr na vaše Android mobilne uređaje (Google Play)

 

 

Back to top
Skip to content