Nagradni natječaj za sufinanciranja solarne elektrane - Grad Pakrac


U tijeku je treće izdanje nagradnog natječaja 2030. JE DANAS koji Zelena energetska zadruga (ZEZ) organizira u suradnji s Raiffeisenbankom u Hrvatskoj (RBA) s ciljem poticanja korištenja solarne energije u Hrvatskoj. 

U ovom natječaju će 10 najkreativnijih prijavitelja osvojiti 2.500 EUR sufinanciranja solarne elektrane za obiteljsku kuću. Natječaj je otvoren do 20. listopada, a prijaviti se mogu građani iz cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju putem web stranice neprofitnog servisa Zelene energetske zadruge za podršku u realizaciji solarnih elektrana Na sunčanoj stranihttps://nasuncanojstrani.hr/nagradni-natjecaj/.

Baš svaki grad u Hrvatskoj može biti “sunčani” grad te tako postati energetski neovisniji, a doprinos tome mogu dati i građani ulaganjem u vlastite solarne elektrane! Podržite ih u tome dijeljenjem informacija o prilici koju im nudimo kroz ovaj nagradni natječaj

Za sudjelovanje u natječaju je potrebno dočarati svoju viziju “sunčanog” grada kroz kratki tekst i fotografiju. Uz to, potrebno je izraditi glavni projekt solarne elektrane najkasnije do datuma zatvaranja natječaja 20. listopada. Detaljne upute i pravila natječaja dostupni su na web adresi natječaja: https://nasuncanojstrani.hr/nagradni-natjecaj/.

 

 

Back to top
Skip to content