– Javni poziv za iskaz interesa za zakup poljoprivrednog zemljišta

U svrhu provođenja javnih natječaja za zakup poljoprivrednih zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Pakraca, gradonačelnica Grada Pakraca, dana 17. siječnja 2019. g., objavljuje

JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA ZAKUP POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA U VLASNIŠTVU REPUBLIKE HRVATSKE NA PODRUČJU GRADA PAKRACA

I.

U cilju ispitivanja zainteresiranosti poljoprivrednika, upućuje se javni poziv za iskazivanje interesa za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Pakraca.

II.

Zainteresirani se mogu javiti od 21.01.2019. do 22.02.2019. svakim radnim danom u vremenu od 07:00 do 15:00 sati u prostorijama Grada Pakraca, Pododsjek za gospodarstvo i međunarodnu suradnju, Trg bana J. Jelačića 18, Pakrac, soba 118.

III.

Prikupljeni podatci služit će samo radi utvrđivanja interesa za pojedine katastarske čestice, a u svrhu dobivanja informacija za raspisivanje javnih natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada Pakraca, te ne obvezuju Grad Pakrac za dodjelu istih.

Gradonačelnica: Anamarija Blažević, bacc.admin.publ.

PRILOG: Prikaz raspolaganja po katastarskim česticama i oblicima raspolaganja

 

Back to top
X
Skip to content