Futsal Dinamo u Pakracu

 .
Sada već tradicionalno povodom obilježavanja obljetnice početka Domovinskog rata u Pakracu naši prijatelji iz Dinama dolaze uveličati obljetnicu. Ove godine uz seniore po prvi puta će nastupiti i njihove mlađe kategorije, U-14 (pioniri) protiv NK Lipika i U-17 (kadeti) protiv NK Hajduk Pakrac.
.

Protiv ekipe jesenskog prvaka i trenutno vodeće momčadi 1. malonogometne lige Futsal Dinama, nastupit će naša ekipa sastavljena od ponajboljih malonogometnih igrača s područja Pakraca i Lipika tako da je spektakl zajamčen.

Igrači i vodstvo kluba će odati počast preminulim braniteljima na rimokatoličkom groblju oko 14 sati, posjetiti oba muzeja u Pakracu, Lipik te od 17 sati započeti s utakmicama.

Posjetiteljima će biti podijeljene besplatne ulaznice (ograničene količine) koje će služiti kao kupon za nagradnu igru za vrijeme poluvremena utakmice Udruge i Futsal Dinama u kojoj će moći osvojiti majicu Dinama, članarinu u klubu i još nagrada. Isto tako, posjetitelji će se moći učlaniti u Futsal Dinamo koji djeluje po načelu “jedan član-jedan glas” i kupiti rekvizite kluba. Odlučili smo i ove godine ostaviti slobodan  ulaz kako bi sugrađani mogli uživati u vrhunskim potezima jesenskog prvaka i osvajača Kutije šibica – Futsal Dinama, ali i upoznati njihove mlade snage te bodriti domaće dečke u pokušaju savladavanja Dinama.
Pokrovitelji susreta su Grad Pakrac, Požeško – slavonska županija i Studenac.
.
Udruga djece branitelja Domovinskog rata Pakrac

Website: