– Čestitka povodom Dana Grada Pakraca

DCIM100MEDIADJI_0011.JPG

Drage Pakračanke i Pakračani,

 

ovim putem želim vam svima čestitati Dan Grada Pakraca, blagdan našeg zaštitnika Svetog Josipa.

Iako ovogodišnje obilježavanje nismo uspjeli ostvariti na način koji smo željeli, čim ova situacija kojom je cijeli svijet zatečen bude normalizirana, vjerujem kako ćemo sve  nadoknaditi i proslaviti zajedno.

Zato nam prvenstveno svima želim zdravlja,  te da u ovim trenucima pokažemo odgovornost, misleći na sebe, svoje obitelji, starije i nemoćne, da prihvatimo situaciju u kojoj se svi skupa nalazimo i postupamo isključivo prema naputcima onih koji se bore da ovu prijetnju novih virusa prebrodimo na najbolji i najsigurniji mogući način.

Naš grad raste i mijenja se u svim segmentima i tu ništa neće stati. Svakim novim danom činimo ga sretnijim, ljepšim i boljim mjestom za život, a osim ovih promjena koje su vidljive na svakom koraku, pred nama je još mnogo početaka koji će osigurati  kvalitetniji život na području Pakraca.

Pokažimo zajedništvo – barem nama to nije strano. Izgradimo društvo koje će se znati boriti sa svim nedaćama koje nam prijete, a nakon svake pobjede, zajedno ćemo punom snagom nastaviti graditi ovaj naš grad, onako kako mu priliči i onakvog kakvog zaslužujemo.

Vaša gradonačelnica, Anamarija Blažević

 

 

Back to top
X
Skip to content