Asfaltiranje ulice Leptirovo brdo

PITANJE:

Poštovani, ljubazno Vas molim istinit odgovor kada je, i da li je, planirano asfaltiranje ulice Leptirovo brdo koja postoji već više od 60 godina ? Njenim stanovnicima je neizdrživa situacija sa nasutim kamenjem ogromne granulacije po kojima stariji ljudi ne mogu hodati, a nakon veće kiše, sav taj navoz završi na pilanskoj cesti. Onda mlađi uzmu lopate i tačke pa kamen vraćaju nazad!!!
Kao da ne znate da taj dio grada postoji. Kažem to zbog toga jer se tamo kosi samo po pozivu komunalnom redaru, jednako tako zimi dolazi ralica, a o asfaltu “ozbiljno” pregovaramo već više od 20 godina.
Nisam ja nesvjesna financijske krize, ali ponovit ću još jednom : “Mi smo tamo 60 godina !”

ODGOVOR:

Poštovani, ulica Leptirovo brdo je u planu za asfaltirati tijekom ove jeseni.
U pravu ste kada kažete da nakon kiše sav nasuti materijal završi na pilanskoj cesti, ali niste u pravu što se tiče čišćenja snijega, jer za svaku ulicu i naselje postoji plan i obaveza čišćenja. Konfiguracija terena u ulici Leptirovo brdo i susjednim ulica je takva da svaka padalina donese problema i zaposlenici gradske uprave su upoznati s navedenim problemima.
Financijska kriza je usporila razvoj našega grada, ali sam uvjerena da međusobnim razumijevanjem možemo puno postići unatoč krizi.

S poštovanjem,

Anamarija Blažević