MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA 35 tisuća eura za Vukovarsku i Ulicu Stjepana Širca - Grad Pakrac


anamarija ugovor Medium

U Pleternici je 7. srpnja održano svečano uručenje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz Programa održivog razvoja lokalnih zajednica Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije. Tom prilikom je ministar Šime Erlić uručio pakračkoj gradonačelnici Anamariji Blažević ugovor o dodjeli 35 tisuća eura Gradu Pakracu, za sufinanciranje sanacije nerazvrstanih cesta na području Grada.

Predmetnim radovima postići će se unaprjeđenje komunalne infrastrukture kao nužnog preduvjeta za razvitak te povećanje standarda kvalitete života stanovnika. Dionice koje su obuhvaćene projektom su Ulica Stjepana Širca gdje će se izvesti radovi sanacije kolničke konstrukcije i Vukovarska ulica gdje će se izvesti radovi kolničke konstrukcije te sanacija pješačke staze i postavljanje habajućeg sloja asfalta, doznajemo od Zrne Garača, ravnateljice Lokalne razvojne agencije Grada Pakraca “PAK-RA”.

S izvođačem radova ugovor je potpisan 9. lipnja, a ukupna vrijednost projekta je oko 80 tisuća eura s uključenim pdv-om. Razliku do navedenog iznosa podmirio je Grad Pakrac.

PORLZ dsk 27 1 Medium

Fotografije: Domagoj Katić

 

 

Back to top
Skip to content