– 9. SAJAM SLAVONSKI BANOVAC Već prijavljeno više od 30 izlagača

Do 9. pakračkog sajma „Slavonski banovac“ ostalo je još 10 –tak dana (21. listopad), a od 60-tak izložbeno-prodajnih mjesta koje je predvidio organizator Grad Pakrac do sada je rezervirano 33 za izlagače s područja Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke županije te Grada Zagreba. Ovakav interes Vladimir Gazić, stručna osoba iz Poduzetničkog centra Pakrac, suorganizatora Sajma, zadužena za prodaju štandova ocjenjuje vrlo dobrim jer je ranijih godina najveći broj izlagača s prijavom čekao zadnji tjedan.

Zainteresirani za izlaganje/prodaju na pakračkom sajmu to mogu učiniti javljanjem u PCP ili putem prijevnice koju mogu „podići“ na internet stranicama Grada odnosno PCP-a. Cijena štanda je 62,50 kuna (uključivo s PDV).

Do sada prijavljeni izlagači dolaze iz Zagreba, Siska, Dugog Sela, Novske, Kutine, Slavonskog Broda, Požege, Pakraca, Prekopakre, Badljevine, Garešnice, Daruvara, Lipika, Bizovca, Našica, Suhopolja, Bjelovara, Popovače i Siska.

Prema dosadašnjim prijavama predmete koje će izlagati ili prodavati su pretežito ručni radovi: od ukrasnih predmeta od kamena, drva, krzna, suvenira i tradicijskih proizvoda od drveta, šivanih rukotvorina, vezova na platnu, proizvoda od slame, zlatovez, suveniri od stakla do vlastite proizvodnje anatomskih papuča, masivnog namještaja od punog drveta kao i pčelinji proizvodi (med, propolis, mješavine meda), kupinovo vino, sok od aronije, proizvodi od lavande. Novost je da su među izlagačima po prvi put prijavila turistička agencija iz Kutine s ponudom turističkih aranžmana te Pučko otvoreno učilište Novska. Među prijavljenima su i neki dugogodišnji poput OPG Jareš koji su, unatoč tome što su prisutni na tržnici svakog četvrtka, izlagali na svim dosadašnjim sajmovima.

Štandovi će na sajmu biti postavljeni duž Ulice hrvatskih velikana (od „Manive“ do trga). Radit će od 10 pa do 20 sati.

Zainteresirani izlagači koji još nisu predali popunjenu PRIJAVNICU, mogu to učiniti do 18. listopada, dostavom iste:

Back to top
X
Skip to content