– Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisala natječaj za potpore za obrazovanje za srednju školu (stipendije)

book with green board background

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA
PODRUČNI ODJEL POŽEGA

Požega, 7. rujna 2021.g.

OBAVIJEST HRVATSKIM BRANITELJIMA IZ DOMOVINSKOG RATA

Obavještavamo hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji da je Zaklada  hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji raspisala natječaj za potporu za obrazovanje za SREDNJU ŠKOLU (stipendije).

I ove školske/akademske godine  objavljuju se razdvojeni natječaji za srednju školu i za preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studije. Natječaj za polaznike preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija bit će raspisan naknadno.

Natječaj možete vidjeti na mrežnim stranica Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ili putem mrežne stranice Ministarstva hrvatskih branitelja:

https://branitelji.gov.hr/vijesti/natjecaj-zaklade-hrvatskih-branitelja-iz-domovinskog-rata-i-clanova-njihovih-obitelji-za-ostvarivanje-potpore-za-obrazovanje-2021-2022-srednja-skola/3925 .

Natječaj traje do 27. rujna 2021. (27. rujna 2021.g. je zadnji dan kada se može poslati prijava na natječaj).

Prijava na natječaj, s obveznom dokumentacijom, se šalje poštom na adresu:

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji
Park Stara Trešnjevka 4,  10000 Zagreb

(s naznakom-Natječaj za potporu za obrazovanje-SREDNJA ŠKOLA)

Za sve upite glede raspisanog natječaja, kao i za druga pitanja zainteresirani mogu osobno kontaktirati djelatnike Ministarstva hrvatskih branitelja Područnog odjela Požega naadresi Vukovarska 4, Požega (Dom hrvatskih branitelja) ili se obratiti telefonski putem na broj telefona: 034/ 895 22 67.

Voditelj Područnog odjela MHB Požega
Jozo Katić

Back to top
X
Skip to content