– Endi Schrötter na ovogodišnjem Eurosongu

„Hrvatski Justin Biber“ na prijemu kod gradonačelnice

Na ovogodišnjoj pjesmi eurovizije – Eurosongu koji će od 14. do 18 svibnja biti održan u izraelskom Tel Avivu Hrvatsku će predstavljati 19-godišnja pjevačka zvijezda Roko Blažević s pjesmom „Dream team“, a važan dio tima koji će tom prilikom našu zemlju predstaviti svjetskom audotoriju bit će 21-godišnji Pakračanin Endi Schrötter, plesač i pjevač koji u glazbenim krugovima nosi nadimak „hrvatski Justin Biber“.
Tim povodom Endija će u ponedjeljak 29. travnja u 8 sati, u svom uredu primiti Anamarija Blažević, gradonačelnica Pakraca. Endi će se Roku na pozornici pridružiti u ulozi plesača.
Endi je student završne godine Studija suvremenog plesa na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a dobitnik je mnogih plesnih priznanja. Godine 2016. Agencija za odgoj i obrazovanje dodijelila mu je Oscar znanja za osvojeno 1. mjesto na Državnome natjecanju u suvremenom plesu. 
Iako će mu ovo biti debitantsko eurovizijsko iskustvo u ulozi plesača, Endiju ovo nije prvo eurovizijsko iskustvo jer je 2017. godine bio član tima Jacques Houdeka s kojim je
sudjelovao u snimanju videospotova za pjesmu “My friend”.

Back to top
X
Skip to content