DJEČJI VRTIĆ MASLAČAK PAKRAC Javni poziv za upis u program predškole - Grad Pakrac


vrtić

Dječji vrtić Maslačak Pakrac objavio je Javni poziv za upis u program predškole. Zahtjevi za upis djece u program predškole podnose se u razdoblju od 12. listopada do 27. listopada 2023. godine, a odnose se na djecu rođenu u razdoblju od 1. travnja 2017. do 31. ožujka 2018. godine te koja nisu polaznici redovitog programa predškolskog odgoja u dječjem vrtiću, obavijestila je ravnateljica Katarina Lahovsky Kobetić.

Zahtjev za upis nalazi se na internetskoj stranici www.dvmp.hr i u vrtiću na adresi Matice hrvatske 13/b, Pakrac. Zahtjevi s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se osobno ili poštom na adresu Dječji vrtić Maslačak Pakrac, Matice hrvatske 13/b, 34550 Pakrac ili elektroničkom poštom na e mail info@dvmp.hr.

Realizacija programa predškole planirana je za razdoblje od veljače do svibnja 2024. godine. Program predškole za djecu koja nisu polaznici redovnog programa predškolskog odgoja bit će održan u objektima Dječjeg vrtića Maslačak Pakrac u Pakracu te u područnim objektima u Badljevini i Donjoj Obriježi.

Javni poziv

 

 

Back to top
Skip to content