Dragi prijatelji,

završio je još jedan Multipak, točnije, osmo izdanje ove manifestacije koja je na inovativan način i bogatim programom ostvarila sinergiju zvuka, slike i riječi, s naglaskom na njihovoj kvaliteti.

Ove godine, kroz tjedan od 27. svibnja do 2. lipnja, naše programske sadržaje popratilo je više od 500 zainteresiranih posjetitelja, pokrenuli smo i Mini Multipak – slušaonice i projekcije filmova kojima smo nastojali utjecati i na njih kao buduću publiku i pružiti im neke smjernice u biranju sadržaja koje će u budućnosti biti sastavnica njihovih života. Središnji dio cijelog Multipaka, kao i dosadašnjih godina, bila je velika Hi-fi izložba koju je obilježila brojka od 43 izlagača u više od 30 slušaonica, te više od 1 000 posjetitelja koji su prošli kroz slušaonice, ali i ostale sadržaje. Ove godine s ponosom možemo reći kako smo uspjeli oživjeti samo središte grada, kroz popratni program Dobrog dvorišta – koncert Detoura, Pass the hat interaktivnu glazbenu radionicu i večernji koncert benda Mary May, MultE-bike u suradnji s Parkom prirode Papuk i Biciklima Tessari, a posebnu notu dao je Multipak caffe u organizaciji Pivovare Slavonica.

Sve navedene brojke, ali i razgovori, dojmovi, energija koja se osjetila tijekom cijelog tjedna, daju nam najbolji mogući poticaj za planiranje 9. Multipaka, a do svega toga nikako ne bismo došli i bez Vaše podrške. Upravo zato Vam se ovim putem iskreno zahvaljujemo što ste prepoznali potencijal ove manifestacije i što ste ju podržali i tako postali ne samo izlagači, sponzori, donatori ili izvođači, nego istinski prijatelji Multipaka i našeg grada.

Hvala Vam!

Multipak tim

Božidar Savi – Robertoshop
Jelena Hihlik – Muzej grada Pakraca
Monika Lucić Fider – Gradska knjižnica Pakrac
Grad Pakrac

Website: