Glumim, dakle jesam!

Kazalište Mala scena u suradnji s Teatrom Tirena na području Pakraca i Daruvara od rujna 2018. provodi projekt „Glumim, dakle jesam!“. Projekt se sastoji od niza dramskih radionica (gluma, dramaturgija, režija, fizički teatar, glas i govor, cirkuske vještine,…), likovnih radionica (scenografija, kostimografija, izrada rekvizita i grafičkih materijala,…) i marketinških radionica (PR, marketing, izrada web stranica,…). Vjerujemo da svatko može pronaći nešto za sebe.

Projekt je namijenjen mladima od 15 do 25 godina, a cilj projekta je razvijanje socijalnih vještina, kreativnosti, komunikacije i samopouzdanja, koje će polaznici moći primjenjivati u svim aspektima života te daljnjeg rada i obrazovanja.

Radionice se provode do veljače 2019., a nakon toga slijedi produkcija kazališne predstave koja će se do svibnja 2019. održavati u Pakracu. Projekt završava izvođenjem predstave u kazalištu Mala scena u Zagrebu u svibnju 2019. Svim polaznicima osiguran je besplatni trodnevni boravak u Zagrebu.

Sve radionice su BESPLATNE, a održavaju se u Hrvatskom domu „dr. Franjo Tuđman“ u Pakracu i Srednjoj školi Daruvar – utorkom od 15 do 19 sati i subotom od 16 do 20 sati (3.11. radionice se neće održati zbog produženog vikenda).

Dođi! Zabavi se i nauči kako izraditi kostime, scenografiju, plakat, web stranicu…nauči glumiti i snalaziti se na pozornici i u životu. Kroz 12 izvrsnih radionica postavit ćemo kazališnu predstavu u kojoj možeš sudjelovati NA pozornici ili IZA nje – u pripremi predstave!

Više o radionicama, njihovim voditeljima i samom projektu možete pronaći na www.mala-scena.hr ili na facebook stranici projekta „Glumim, dakle jesam“.

PROMO LETAK:

 

Website: